måndag 13 maj 2013



















Det är fint att vakna i ett rum där solen tittar in genom en skir rullgardin. Det kan man göra i sommarstugan. Där kan man också dricka sitt morgonkaffe sittandes på en faluröd soffa vid farstutrappan. Allt medan vårfåglarna kivas om bästa holken. Det är en bra morgon.

Det har pysslats och planterats i helgen. Rabatterna har fått sig ett och annat nytillskott i form av näpna plantor och ivriga frön. Det ska bli spännande att se hur det frodas framöver. För första gången hoppas jag därför också att det faller lite regn över nyplanteringarna. Kanske kan mormor eller morfar ta ett litet snack med den regnansvarige där uppe i det blå?

De senaste årens fönsterfixande på huset har resulterat i att uterummet helt fallit i glömska. Ja, åtminstone uterummets fönster. Detta åtgärdades i helgen. Nu glänser både fönsterbläck och foder ikapp med den allt mer värmande vårsolen. Jag insåg också fördelen med att måla så här tidigt på säsongen. Man slipper björkfrön på varenda millimeter av det nymålade och bara en sådan sak kan man ju känna sig lite nöjd över.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar