måndag 6 maj 2013




















När livet liksom står och stampar tror man att resten av världen gör detsamma. Så är det ju sällan. Livet går vidare och för de flesta var det en helt vanlig måndag. Det gäller att hitta balansen. 

Kanske var det en doft av sommaren vi kände idag. Solen sken från en närmast molnfri himmel och termometern klättrade bra nära tjugo. Dagens sista etapp avverkades ute på Älgö och det kändes riktigt somrigt att se de guppande segelbåtarna i hamnen. Även om vintern har varit hutlöst lång så är det svårt att tänka sig att isen låg fast bara för en månad sedan även här ute i kustbandet. 

Det börjar bli dags att fixa i ordning på balkongen nu. Jag måste köpa något att ha på golvet eftersom förra årets mjuka matta gått hädan till grovsopan. Än så länge känns det dock på tok för tidigt att sätta ut sina små grödor. Frosten står och lurar runt hörnet fortfarande känns det som. 
I helgen köpte vi en näpen och friskt grön liten svart vinbärsbuske till sommarstugan. Den hade redan kostat på sig att få lite blommor och det är ju minst sagt förödande för den om frosten plockar dem. Höglandet är lurigt så den får vila under papperssäck de kommande nätterna för säkerhet skull.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar