fredag 8 juni 2012



















Två dagar av studentplåtning innebär per automatik alltid något nedsatt hörsel. Jag säger som en kollega "Jag förstår inte varför man vill låta så illa som möjligt". Visselpiporna är värst tycker jag. När man river av en ordentlig utblåsning i en sådan är det som att hörselgången skrumpnar ihop en aning och det kan ta timmar innan den återhämtar sig. 
Sedan finns det ett annat oljud som kommer från något som liknar en kort, svart toalettrulle. Blåser man i den låter det ungefär som på de internationella fotbollsarenorna. Högt och inte ett dugg melodiöst. Jag ska erkänna att huvudet känns lite tungt just i detta nu. Hur som helst fick de vackert väder under dagens utspring i Rönninge. Sol från en i stort sett klarblå himmel, vilket givetvis gagnade champagnefrukostarna. Även idag var det tyvärr ett par som gick i mål lite för tidigt.

Dagens besök i Rönninge innebar också en del tråkigheter vad gäller tummen. Denna efterhängsna historia. Jag stod och höll i kameran när det plötsligt bara knäppte till och gjorde fruktansvärt ont. Jag förmodar att det är något som gått sönder eller lagt sig fel för nu har jag svårt att röra den och insidan av handen där tummen fäster är röd. Tur att jag har mitt tumstöd att tillgå, det känns lite bättre när det sitter på. Nu återstår att se hur jag reder mig, annars får jag åter ta en sväng till doktorn i helgen.

Tills dess, Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar