fredag 1 juni 2012



















Idag är ingen vanlig dag för det är Sirsans födelsedag! Hurra hurra hurra! 2 år har gått så otroligt fort! Det känns som att det var igår denna lilla underbara tjej föddes. Imorgon är det kalas och jag är bjuden. Det ska bli skojigt att träffa henne igen, det var lite för länge sedan nu. 

Det är alltid roligt att utforska sin närmiljö lite. Den senaste tiden har jag varit ute i Tyresö flera gånger i veckan. Alltid med ett givet mål, alltid med lite tidspress. Då blir det ju inte riktigt av att man gör en avstickare och ser sig omkring. Det finns en massa små pärlor i omgivningen, Tyresö slott var en sådan. Vid vattnet sträckte den sin gräddgula fasad mot himlen. Som sig bör hade det tinnar och torn och en vacker trädgård. Men det vilade någon sorgset över det hela. Det kändes öde och lite tomt. Kanske inte så många som letat sig dit en sen torsdagseftermiddag kan man tänka.

Idag var det dags för tredjeringarna på Young Business Creatives i Sickla att ta studenten. Regnet strilade ner från en tungt grå himmel redan tidigt i morse. Det upphörde aldrig. Det blev en synnerligen blöt tillställning även för oss fotografer när det var dags för dem att möta sina nära och kära under horder av paraplyer utanför skolan. Blomsterkvastar hängdes runt deras halsar och visselpiporna ljöd vida omkring medan regndropparna formligen vräkte ner på deras nyinköpta kläder och skor. Trist.

En viktig detalj under dagens fotografering var också de lite besynnerliga knapparna i hissen. Jag vet inte om ni minns filmen "I huvudet på John Malkovich"? Skolhissen hade tydliga kopplingar då det av någon anledning fanns en våning mellan mellan 4 och 5. Jag vågar inte riktigt tänka på vad som fanns om man klev av där.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar