måndag 28 maj 2012



















En riktigt somrig helg har passerat. Solen har vräkt ner och allt annat än linne och shorts har känt för påpälsat. Jag har njutit i fulla drag av försommaren, både på balkongen och ute i det fria.

Helgen stora begivenhet bestod av kombinerat födelsedagskalas och Eurovisiontitt. Fröken M bjöd till fest och som vanligt blev det en mycket trevlig tillställning. Pricken över i sattes ju definitivt av att Loreen lyckades kamma hem storvinsten i Baku. Visst hade vi det på känn, men det här var ju rena utklassningen. Med över hundra poäng slog vi de ryska små tanterna som till slut hamnade på andra plats. Viktigt att notera är också att Norge hamnade sist med sin Eric Saadekopia av äldre modell. Känns tryggt att veta. 

Söndagens vackra väder avnjöts i Saltsjöbaden. Bland solbrända, pikéklädda människor strosade fröken V och jag omkring vid vattnet med en kaffe i handen. Riktigt mysigt! Vackra Grand Hotel lyste som en sötvattenspärla i solen. Från Isaac Grünewaldvillan hördes levande musik och vid bryggorna flög Ladusvalan så lågt att man kunde ana den vackra ryggen färgad av pärlemor. Idylliskt så in i bänken om ni frågar mig. Det gamla tennisesset Björn Borg traskade förbi lite krokig och grå, även han i piké givetvis. Det syntes att tidens tand satt sina spår även på den gubben. Trärackets tid är definitivt förbi.

Nu tackar jag för i afton!
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar