söndag 12 juni 2011



Grillat är godast! Idag var det grillade godare än jag smakat på väldigt länge. Kanske var jag lite extra hungrig efter en dag av kroppsarbete. Gräsmattan vid hallonbuskarna har fått sig en ordentlig lögning. Hallonen har helt enkelt fått en betydligt bättre förutsättning för att värpa fram de underbaraste hallonen som jorden skådat. Eventuellt kommer de att få smaka lite gödning framöver som en spark i häcken.

Idag har småländska höglandet också fått smaka på sommaren. Det kändes bra. Dagar som dessa finns det väldigt få ställen på jorden som är bättre att vara på, än just här. När solen vräker ner och doften från frukostkaffet blandar sig med doften från klätterrosen. När ljudet från fiskmåsarna är det enda som hörs vid sidan av vattnet som kluckar mot strandkanten.
Det är som balsam för själen. Speciellt efter en treveckorsperiod av uppspelta studenter. I synnerhet efter en treveckorsperiod av konstant visslande i visselpipor och tutande i satans redskap vovuzelan. Sommarstugan lagar trumhinnan på ett kick.

Nu ska jag gå ut och se om jag kan fånga månen.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar