söndag 24 juli 2011



















Nämen ser man på, nu börjar det likna en liten chilifläta. Kan jag se detta som ännu ett bevis på att jag faktiskt innehar gröna fingrar måntro? Jag väljer att tolka det så. 

Idag har man fått hålla i håret minsann, det har blåst friska vindar över Stockholm. Igår var luften tung och kvav, när jag öppnade balkongdörren idag på morgonen var luften istället hög och klar. Temperaturen måste ha sjunkit minst fem grader från igår och i vinden kändes morgonen ganska kylig. Men det blev liksom varken hackat eller malet av vädret idag. Ena sekunden var himlen skokartongsgrå för att i nästa skina upp och likna badväder. Men det vet man ju, hade jag packat badväskan och fyllt termosen så hade skokartongsvädret tornat upp sig på en given signal. 

Igår tittade jag på ett i raden av alla dessa matprogram som sänds i televisionen. Då råkade jag snappa upp risotton och fick en svår längtan efter denna ljuvlighet. Denna längtan satt i även idag och jag beslutade mig för att svänga ihop en krämig sådan med parmesan. Tillsammans med ett par kycklingspett från grillpannan blev jag mätt och väldigt nöjd. Idag var en sådan där dag då jag kom på mig själv med att säga: Mmm... När jag åt. Det händer inte ofta, men ibland får jag verkligen till det. Riktigt smakfullt!

Under kvällningen tillbringade jag en stund på Kärrtorps IP. Ett pass på tartanbanan gjorde susen och jag blev rejält trött.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar